René Middag ®

Interieurontwerp RM-design

Kosten interieurontwerp

Interieurontwerp RM-design

Interieurontwerp RM-design is het meest complete pakket. Voor een bedrag van € 995,00 euro incl. btw ontvangt u een interieurontwerp in zowel 2D als 3D voor één ruimte tot 100m2, aangevuld met een schriftelijke toelichting. We maken een afspraak bij u thuis waar we het ontwerp presenteren.

Interieurontwerp RM-design bestaat uit een indelingsadvies in 2D en 3D. In de schriftelijke toelichting wordt het gehele plan tot in detail onderbouwd, van kleur en materiaal tot meubilair. Middels sfeerbeelden zal een duidelijk beeld gecreëerd worden.

Hoe wij werken;

  • Nadat u dit pakket telefonisch of via email heeft aangevraagd neem ik  contact met u op om uw wensen te bespreken.
  • Op basis van uw wensen ontvangt u per mail een offerte voor het ontwerp.
  • Gaat u akkoord met de aangeboden offerte dan kom ik langs voor een persoonlijk gesprek waarbij tevens de ruimte zal worden ingemeten. Niet geheel onbelangrijk is het beschikbare budget.
  • Nadat de aanbetaling van 80% op onze rekening is bijgeschreven wordt er gestart met het maken van het interieurontwerp.
  • Als het ontwerp gereed is maken we een afspraak waarbij we het interieurontwerp op een door u aangegeven locatie komen presenteren.
  • Na de presentatie dient het restantbedrag te worden voldaan.

Kiest u ervoor om het ontwerp door ons te laten realiseren? Dan worden de kosten van het ontwerp in mindering gebracht op de realisatiekosten.

De kosten voor een Interieurontwerp RM-design bedragen €995,- incl. BTW. dit bedrag is van toepassing tot een ruimte van 100m2. Bij meerdere ruimtes zal er een passende offerte worden gemaakt.

Ja, dit pakket zou ik graag willen!

Naast deze optie zijn er nog vele andere opties mogelijk;

Interieurontwerp R-design
Interieurontwerp M-design