Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php:70) in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-plugin/contact_form.php on line 91 Hoe wij werken | René Middag ®
René Middag ®

Hoe wij werken

Hoe wij werkenHoe wij werken

Tijdens een kennismakingsgesprek bij u thuis gaan we op zoek naar het juiste gevoel dat we willen creëren. Het gevoel is de basis van het nieuwe interieur. Uw woning moet als uw thuis voelen en u weet als geen ander welke delen van de woning het meest waardevol zijn. Uw leefgewoontes zijn van groot belang om tot een goed interieurontwerp te komen, dit komt tijdens het eerste gesprek dan ook uitgebreid aan bod. Het budget zal worden besproken waarna een compleet plan inclusief begroting voor u gerealiseerd zal worden.

Het interieurontwerp omvat het complete interieur; van vloerafwerking tot meubilair en van wandafwerking tot verlichting en woonaccessoires.

We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om een interieurontwerp;
Interieurontwerp R-design vanaf € 495,- euro incl. btw
Interieurontwerp M-design vanaf € 695,- euro incl. btw
Interieurontwerp RM-design vanaf € 995,- euro incl. btw

Het realiseren van het complete ontwerp of een deel daarvan kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze projecten worden onder begeleiding, met uiterste zorg en precisie uitgevoerd, waarbij u altijd een vast aanspreekpunt tot uw beschikking heeft.

bitcoin2

Wij accepteren ook bitcoin als betaalmethode, neem contact op voor de details.
Dat is hoe wij werken.

Bent u de volgende met een ontwerp door René Middag?