Onze werkwijze

onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en flexibiliteit. Tijdens het telefonische gesprek inventariseren we de wensen en geef ik jullie de opdracht om op Pinterest een moodboard samen te stellen, zodat ik een zo duidelijk mogelijk beeld krijg van jullie wensen qua uitvoering en uitstraling.

We maken een afspraak bij jouw thuis zodat er direct een gevoel ontstaat hoe het meubelstuk het beste tot zijn recht komt in jou interieur. Ook maken we de beschikbare ruimte inzichtelijk om er voor te zorgen dat wat we ontwerpen ook zeker past. Op basis van de moodboard laten we de mogelijke kleuren en uitvoeringen zien. Valt je woonplaats buiten 30 km van Leerdam dan kunnen we via een video-afspraak het eerste contact leggen en jullie wensen inventariseren waarna we op jullie meetgegevens een ontwerp en bijbehorende offerte maken.

Afhankelijk van de gekozen ontwerp en uitvoeringen wordt er direct een richtprijs afgegeven. Valt dat binnen jullie mogelijkheden dan ontvang je binnen 1 week het ontwerp en de offerte in je mailbox en plannen we een online-vervolgafspraak.

Na opdracht kunnen we uiterlijk binnen 8 weken leveren en monteren. Als je de montage liever in eigen beheer wilt uitvoeren dan is dat ook mogelijk.

Wist je dat onze betaalbare keukens een levertijd hebben van 2 weken? Let op dit gaat dan enkel over de levering van de keuken. De montage kan later plaatsvinden of je plaatst de keuken gemakkelijk zelf.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op en we bespreken de mogelijkheden.