René Middag ®

Partners

Partners

In de afgelopen jaren hebben we een partnerschap met onderstaande bedrijven opgebouwd. Door de krachten te bundelen met onze partners, zijn we in staat zeer bijzondere interieurprojecten te ontwerpen en te realiseren. Met enkel de beste en meest duurzame materialen en met oog voor detail maken we ook van uw interieur een heerlijke leefomgeving.

 

Misura logo rm

Misura is de partner in keukens. De keukencollectie blinkt uit in flexibiliteit, design en kwaliteit.
Bij het ontwerp worden geen concessies gedaan wat betreft de maatvoering. Dit houdt in dat wij bij het ontwerp ook oog houden voor symmetrie. Elk ontwerp is volledig in samenspraak met de klant.
Misura heeft een enorme keukencollectie tot haar beschikking als het gaat om materialen, kleuren, decors en modellen.

De keukencollectie is voorzien van de hoogst mogelijke kwaliteit hang- en sluitwerk, uiteraard alles met demping. In het ontwerp wordt er buiten het esthetische deel ook zeer veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de keuken. Zo wordt er gelet op een goede indeling in 3 verschillende zones, te weten: bereiden, spoelen, opbergen. Als deze zones goed zijn ingericht zal alles op de juiste plek vallen en zult u zich binnen de kortste keren helemaal thuis voelen in uw nieuwe keuken. Naast de Misura keukencollectie zijn elementen uitermate geschikt voor het samenstellen van een tv-meubel of dressoirkast.

 

Hollandeur logo rm
HollanDeur: De kast met stijl in uw interieur

Schuifdeuren, binnenkasten en ombouw: alles naar uw wens. Dát is het totaalconcept van onze partner HollanDeur.

Door de ruime keuze vindt u altijd een kast die aansluit op uw woonwensen. Elke kast kan tot op de milimeter op maat gemaakt worden, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Van modern tot klassiek, van cottage tot design; bij de HollanDeur kastsystemen is alles mogelijk.

 

Partner_Grillo
Grillo is voor ons de partner op het gebied van onder andere natuursteen, graniet, composiet en keramiek. Of het nu gaat om een vloerafwerking met tegels of een bijzonder wasmeubel. De producten worden met uiterste zorg vervaardigd. Het begint al bij de selectie van de materialen; hierin worden geen concessies gedaan op de kwaliteit. Er worden enkel materialen gebruikt van a-kwaliteit. In de ruimte toonzaal in Huissen staat de gehele collectie geëtaleerd welke altijd up-to-date is.