Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php:70) in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-plugin/contact_form.php on line 91 Badkamer | René Middag ®
René Middag ®

Badkamer

BadkamerBadkamer

Ontspanning na de inspanning van de dag. Het stromende warme water en muziek op de achtergrond. Hier kom je echt tot rust. Terug naar de basis en in alle rust genieten, verder niets. Alvast wegdromen en denken aan een heerlijke vakantie. Dit is een stukje ontspanning in je drukke bestaan.

Een badkamer door René Middag kenmerkt zich door egale kleuren en materialen. Op deze wijze is een natuurlijke en ontspannen uitstraling te realiseren. We gebruiken zoveel als mogelijk natuurlijke materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen als het gaat om toepassing in vochtige ruimtes. De badmeubelen worden met oog voor detail ontworpen en in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt.

Realisatie te Tilburg

 

Realisatie te Breda

Realisatie te Best

Realisatie te Waalwijk