Warning: The magic method Footer_Putter_Plugin::__wakeup() must have public visibility in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php on line 70 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/footer-putter/classes/class-plugin.php:70) in /customers/3/1/8/renemiddag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/contact-form-plugin/contact_form.php on line 91 Woonkamer | René Middag ®
René Middag ®

Woonkamer

WoonkamerWoonkamer

Boeiende gesprekken onder het genot van een goed glas wijn, het lezen van een boek en het luisteren van je favoriete muziek. Het warme gevoel van thuis. Duurzame materialen, mooie kleuren en fraaie verlichting. Maatwerk meubilair passend in het interieur, uitgevoerd in de mooiste materialen.

In de woonkamer komen alle facetten van het interieur bijeen. Van vloerafwerking tot meubilair en van wandafwerking tot verlichting en domotica. Deze onderdelen worden perfect op elkaar afgestemd. Materiaal- en kleurcombinaties zijn actueel waardoor juist uw gevoel in dit interieur het best tot zijn recht komt.